Ελληνικά
English
Français

Το Aspro Paros είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει τις σημαντικότερες στιγμές σας.

Oι λιτές κάτασπρες γραμμές του εστιατορίου μας σε απόλυτη αρμονία με τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, δημιουργούν ένα σκηνικό απαράμιλλου κάλλους που συνδυάζει κορυφαία ελληνική δημιουργική κουζίνα με επιρροές από την Μεσόγειο και τοπικές πρώτες ύλες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά, συνοδευόμενη με τις καλύτερες ετικέτες κρασιών.

Οργανώνει με επιτυχία όλων των ειδών τα events και δεξιώσεων όπως γάμους και βαπτίσεις σε ένα αρμονικό σκηνικό που συνδυάζει φυσική πολυτέλεια, κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και άψογη λειτουργικότητα. Φιλοξενούμε μέχρι 250 άτομα σε καθιστό set up, ενώ ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα παρέχει η παραλία και το bar.

Κάθε εκδήλωση είναι μοναδική γιατί καταλαβαίνουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Ειδυλλιακό, διακριτικά πολυτελές κι εναρμονισμένο με το περιβάλλον, στο Aspro Paros θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό για τις πιο ξεχωριστές, προσωπικές στιγμές σας που θα χαραχτούν ανεξίτηλα στη μνήμη τη δική σας, αλλά και των καλεσμένων σας.Στείλτε μας μια ερώτηση σχετικά με την δεξίωση σας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Το προσωπικό μας κατανοεί ότι κάθε εκδήλωση είναι μοναδική και προσαρμόζει τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις επιθυμίες σας.